Hem > Peronliga Fotografi problem > Flyttar på ”Heldag med Terje” på grund av för litet fotograferande.

Flyttar på ”Heldag med Terje” på grund av för litet fotograferande.

Har beslutat att flytta på heldag med Terje i Landskapsfoto. Arbetet och dålig hälsa har hindrat mig att lägga den tid jag behöver för att dra nytta av en heldag med Terje. Jag behöver träna mer på Landskapsfoto innan jag går denna kurs så nu är den flyttad till i senvinter/vår.

Försäljning av fotoutrustning har legat nere sedan i Maj. Nu tar jag tur med det igen. En LS5000 skanner skall säljas. Säljer även 14-24 Zoom och ben SB800 blixt. Jag behöver få loss pengar till ett nytt kamerahus D800E.  Troligtvis säljer jag min D300 också. Jag planerar att köpa denna om ca ett år.

I vinter skall jag försöka mig på nattfotografering. Jag kommer gå genom vilka brusreducerings program som man skall använda sig av.

Vidare måste jag välja ut vilken analog MF kamera som skall behållas och resten säljs av. Är lite intresserad av nattfotografering med analog kamera och skall prova detta med inskanning av bild. Jag har fortfarande för mycket utrustning som inte används och detta känns som en belastning. Jag är nu mer nischad än för 6 år sedan så jag behöver inte behålla allt.

Slutet på år 2012 har inte följt mina planer och nu är jag tillbaka till att komma igång med fotografering igen. Konstärligt har jag utveckjlas men man måpåste ha enb minimal bildproduktion för att inte stanna till i utvecklingen.

 

 

 

 

 

 

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s